İBT WEB

Ardahan Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 09:48, Güncelleme: 14.12.2022 - 09:13 4019+ kez okundu.
 

Ardahan Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği

Ardahan Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği

Ardahan Belediyesi, kentte etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle alarma geçti.Ardahan’da iki gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte harekete geçen belediye ekipleri, gece boyu küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kaldırımlarda da temizlik çalışması başlattı. Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, küreme ve tuzlama çalışmalarını gece boyu sürdürdü.
Ardahan Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği
Ardahan Belediyesi, kentte etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle alarma geçti.
Ardahan’da iki gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte harekete geçen belediye ekipleri, gece boyu küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kaldırımlarda da temizlik çalışması başlattı. Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, küreme ve tuzlama çalışmalarını gece boyu sürdürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.