İBT WEB

Arıza yapan tekne limana çekildi

02.09.2020 - 13:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3979+ kez okundu.
 

Arıza yapan tekne limana çekildi

Fethiye Göcek açıklarında makine arızası yapan ve sürüklenen tekne Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, Fethiye Göcek Darboğaz mevkiinde makine arızası yapan 7 metre uzunluğunda ve içinde üç kişinin bulunduğu tekne yardım çağrısında bulundu. Çağrı sonrası Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bölgede bulunan kurtarma gemisi tekneyi yedekleyerek güvenli bir şekilde Göcek limanına çekti.
Fethiye Göcek açıklarında makine arızası yapan ve sürüklenen tekne Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Fethiye Göcek Darboğaz mevkiinde makine arızası yapan 7 metre uzunluğunda ve içinde üç kişinin bulunduğu tekne yardım çağrısında bulundu. Çağrı sonrası Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bölgede bulunan kurtarma gemisi tekneyi yedekleyerek güvenli bir şekilde Göcek limanına çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.