İBT WEB

Arnavutköy’de korkutan yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2022 - 14:16, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:32 1197+ kez okundu.
 

Arnavutköy’de korkutan yangın

Arnavutköy’de korkutan yangın

Arnavutköy’de bir binanın bodrum katındaki dairede perdelerin bilinmeyen bir nedenle tutuşması sonucu yangın çıktı. Bu sırada içeride bulunan 3 kişi kendilerini dışarı atarken, yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, İslambey Mahallesi Bilgi Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında yabancı uyruklu 3 kişilik ailenin oturduğu dairede saat 12.20 sıralarında yangın çıktı. İddiaya göre perdelerin bilinmeyen bir nedenle tutuşması sonucu evi duman sardı. Yangını fark eden aile kendilerini can havliyle dışarıya çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Evde hasar oluşurken, ekiplerin çalışma yaptığı esnada meraklı 3 çocuğun ise camdan yükselen dumanlara aldırış etmeden içeriye bakmaya çalışması dikkat çekti. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
Arnavutköy’de korkutan yangın
Arnavutköy’de bir binanın bodrum katındaki dairede perdelerin bilinmeyen bir nedenle tutuşması sonucu yangın çıktı. Bu sırada içeride bulunan 3 kişi kendilerini dışarı atarken, yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, İslambey Mahallesi Bilgi Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında yabancı uyruklu 3 kişilik ailenin oturduğu dairede saat 12.20 sıralarında yangın çıktı. İddiaya göre perdelerin bilinmeyen bir nedenle tutuşması sonucu evi duman sardı. Yangını fark eden aile kendilerini can havliyle dışarıya çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Evde hasar oluşurken, ekiplerin çalışma yaptığı esnada meraklı 3 çocuğun ise camdan yükselen dumanlara aldırış etmeden içeriye bakmaya çalışması dikkat çekti. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.