İBT WEB

Arnavutköy’de otomobil alev alev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2022 - 16:49, Güncelleme: 24.04.2022 - 14:19 1536+ kez okundu.
 

Arnavutköy’de otomobil alev alev yandı

Arnavutköy’de otomobil alev alev yandı

Arnavutköy’de park halindeki otomobil alev alev yandı. Alev topuna dönen aracın yanma anı cep telefonuna yansıdı.Arnavutköy Karaburun Mahallesi’nde park halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede alev topuna dönen otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Otomobil yangının ardından kullanılamaz hale gelirken, yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Arnavutköy’de otomobil alev alev yandı
Arnavutköy’de park halindeki otomobil alev alev yandı. Alev topuna dönen aracın yanma anı cep telefonuna yansıdı.
Arnavutköy Karaburun Mahallesi’nde park halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede alev topuna dönen otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Otomobil yangının ardından kullanılamaz hale gelirken, yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.