İBT WEB

Arnavutköy’de panelvan araç takla attı: 1 yaralı

07.08.2020 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3098+ kez okundu.
 

Arnavutköy’de panelvan araç takla attı: 1 yaralı

İstanbul Arnavutköy’de sürücünün kontrolünden çıkan panelvan aracın kaldırıma çarparak yol kenarındaki arsaya takla attığı kazada bir kişi yaralandı. Kaza, Arnavutköy Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir halı yıkama fabrikasına ati panelvan araç, viraja geldiği sırada sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçtu. Taklalar atan panelvan araç tarladaki ağaca vurarak durabildi. Kazada minibüs sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrasında olanlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
İstanbul Arnavutköy’de sürücünün kontrolünden çıkan panelvan aracın kaldırıma çarparak yol kenarındaki arsaya takla attığı kazada bir kişi yaralandı.
Kaza, Arnavutköy Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir halı yıkama fabrikasına ati panelvan araç, viraja geldiği sırada sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçtu. Taklalar atan panelvan araç tarladaki ağaca vurarak durabildi.
Kazada minibüs sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrasında olanlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.