İBT WEB

ARSUZ İLE İSKENDERUN’DA5 TERFİ MERKEZİ İŞLETMEYE ALINDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.02.2021 - 10:03, Güncelleme: 16.02.2021 - 10:03 2956+ kez okundu.
 

ARSUZ İLE İSKENDERUN’DA5 TERFİ MERKEZİ İŞLETMEYE ALINDI

ARSUZ İLE İSKENDERUN’DA5 TERFİ MERKEZİ İŞLETMEYE ALINDI

ARSUZ İLE İSKENDERUN’DA5 TERFİ MERKEZİ İŞLETMEYE ALINDI   Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), 4 mahallede toplamda 5 terfi merkezinin işletmeye alındığını duyurdu. Arsuz 1. Grup Kanalizasyon Şebekesi (Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı kapsamında 197 km kanalizasyon kolektör ve şebeke hattı yapıldığını hatırlatan HATSU Genel Müdürlüğü, bu hatlara bağlı 5 adet terfi merkezinin işletmeye alınarak geçici kabul incelemelerinin başlatıldığını açıkladı.  HATSU Etüt ve Plan Daire Başkanlığı tarafından işletmeye alınan Karaağaç, Nardüzü, Karahüseyinli ve Cırtıman mahallelerinde yapımı tamamlanan kanalizasyon hatlarına bağlı 5 terfi merkezi’ndekiatık sular, İskenderun İleri BiyolojikAtıksu Arıtma Tesisi’neiletildikten sonra doğaya temiz bir şekilde deşarj olması sağlanıyor.
ARSUZ İLE İSKENDERUN’DA5 TERFİ MERKEZİ İŞLETMEYE ALINDI

ARSUZ İLE İSKENDERUN’DA5 TERFİ MERKEZİ İŞLETMEYE ALINDI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), 4 mahallede toplamda 5 terfi merkezinin işletmeye alındığını duyurdu.

Arsuz 1. Grup Kanalizasyon Şebekesi (Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı kapsamında 197 km kanalizasyon kolektör ve şebeke hattı yapıldığını hatırlatan HATSU Genel Müdürlüğü, bu hatlara bağlı 5 adet terfi merkezinin işletmeye alınarak geçici kabul incelemelerinin başlatıldığını açıkladı. 

HATSU Etüt ve Plan Daire Başkanlığı tarafından işletmeye alınan Karaağaç, Nardüzü, Karahüseyinli ve Cırtıman mahallelerinde yapımı tamamlanan kanalizasyon hatlarına bağlı 5 terfi merkezi’ndekiatık sular, İskenderun İleri BiyolojikAtıksu Arıtma Tesisi’neiletildikten sonra doğaya temiz bir şekilde deşarj olması sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.