İBT WEB

Asfalt yama çalışmaları sürüyor

06.05.2020 - 08:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2991+ kez okundu.
 

Asfalt yama çalışmaları sürüyor

Kilis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent merkezinde asfalt çama çalışmalarını sürdürüyor. Kilis Belediyesi bir yandan korona virüs tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da Kilis il merkezinde bulunan yolların asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye hizmetlerinin vatandaşlara aksatılmadan yürütüldüğünü belirten yetkililer, vatandaşlara etkin bir şekilde hizmet sunulmasının devam edildiği bildirildi.
Kilis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent merkezinde asfalt çama çalışmalarını sürdürüyor.
Kilis Belediyesi bir yandan korona virüs tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da Kilis il merkezinde bulunan yolların asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye hizmetlerinin vatandaşlara aksatılmadan yürütüldüğünü belirten yetkililer, vatandaşlara etkin bir şekilde hizmet sunulmasının devam edildiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.