İBT WEB

ASKF Başkanı Tosun’dan TFF Başkan Vekili Ali Düşmez’e tebrik

Siyaset 08.05.2020 - 12:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1876+ kez okundu.
 

ASKF Başkanı Tosun’dan TFF Başkan Vekili Ali Düşmez’e tebrik

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekilliği görevine getirilen Ali Düşmez’e yeni görevinde başarılar diledi. Tosun, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, dün TFF Başkan Vekilliği görevine getirildi. Değerli Ali Düşmez’e yeni görevinde de Türk sporuna ve içinde olduğu futbol camiasına büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Değerli başkana yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.
Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekilliği görevine getirilen Ali Düşmez’e yeni görevinde başarılar diledi.
Tosun, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, dün TFF Başkan Vekilliği görevine getirildi. Değerli Ali Düşmez’e yeni görevinde de Türk sporuna ve içinde olduğu futbol camiasına büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Değerli başkana yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.