İBT WEB

Aslanapa’da dezenfekte çalışmaları

02.09.2020 - 07:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4130+ kez okundu.
 

Aslanapa’da dezenfekte çalışmaları

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi. Aslanapa Belediesi Temizlik İşleri Ekpleri tarafından yapılan açıklamada, ’’Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizde hizmet veren sağlık, güvenlik, eğitim, sebze ve meyve pazarı, canlı hayvan pazarı ve kamu kurumlarında koruyucu önlemler kapsamında, belediyemiz ekipleri tarafından, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı, hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı’’ ifadelerine yer verildi.
Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.
Aslanapa Belediesi Temizlik İşleri Ekpleri tarafından yapılan açıklamada, ’’Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizde hizmet veren sağlık, güvenlik, eğitim, sebze ve meyve pazarı, canlı hayvan pazarı ve kamu kurumlarında koruyucu önlemler kapsamında, belediyemiz ekipleri tarafından, yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı, hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı’’ ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.