İBT WEB

Aslanapa’da şimşekler geceyi aydınlattı

11.06.2020 - 06:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2533+ kez okundu.
 

Aslanapa’da şimşekler geceyi aydınlattı

Aslanapa’da akşam saatlerinde aniden bastıran gök gürültülü sağanak yağış ile beraberinde çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Akşam saatlerine doğru şiddeti artan yağış sağanağa dönüşünce şimşekler geceyi aydınlattı. Çakan şimşekler Aslanapa’da eşsiz manzaralar oluşturdu. Şiddetli yağış ve şimşek görüntüleri ise kameralara yansıdı. Vatandaşlar yağmur sonrasıda şimşek çakmasının devam etmesini bol bol fotoğraflayıp sosyal medyada paylaştılar.
Aslanapa’da akşam saatlerinde aniden bastıran gök gürültülü sağanak yağış ile beraberinde çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı.
Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Akşam saatlerine doğru şiddeti artan yağış sağanağa dönüşünce şimşekler geceyi aydınlattı. Çakan şimşekler Aslanapa’da eşsiz manzaralar oluşturdu. Şiddetli yağış ve şimşek görüntüleri ise kameralara yansıdı. Vatandaşlar yağmur sonrasıda şimşek çakmasının devam etmesini bol bol fotoğraflayıp sosyal medyada paylaştılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.