İBT WEB

Atatürk ve İnönü Mahallelerinde Dere Yatağı Güvenli

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.12.2021 - 08:26, Güncelleme: 09.12.2021 - 08:26 1126+ kez okundu.
 

Atatürk ve İnönü Mahallelerinde Dere Yatağı Güvenli

Atatürk ve İnönü Mahallelerinde Dere Yatağı Güvenli

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede bulunan dere ve su kanallarının vatandaşların güvenliğini tehdit etmesini engellemek amacıyla korkuluk çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Soma ilçesine bağlı Atatürk ve İnönü Mahallesinden geçen  derede 1,5 kilometre uzunluğunda panel çit tipi korkuluk çalışmasını tamamlayarak vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya aldı. “MASKİ’nin çalışmalarından memnunum” Atatürk Mahalle Muhtarı Davut Süzek, “Dere yatağının güvenli hale gelmesi için yapılan panel çit korkuluk çalışması burada yaşayan vatandaşlarımızın da takdirini topladı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. “Çocuklarımızın güvenliği de sağlandı” İnönü mahalle muhtarı Aziz Cambal, “Mahallemizdeki dere yatağının etrafına oluşabilecek tehlikelere karşı korkuluk çalışması yapıldı. Özellikle çocuklarımızın güvenliği sağlandı. Önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
Atatürk ve İnönü Mahallelerinde Dere Yatağı Güvenli


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede bulunan dere ve su kanallarının vatandaşların güvenliğini tehdit etmesini engellemek amacıyla korkuluk çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Soma ilçesine bağlı Atatürk ve İnönü Mahallesinden geçen  derede 1,5 kilometre uzunluğunda panel çit tipi korkuluk çalışmasını tamamlayarak vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya aldı. “MASKİ’nin çalışmalarından memnunum” Atatürk Mahalle Muhtarı Davut Süzek, “ Dere yatağının güvenli hale gelmesi için yapılan panel çit korkuluk çalışması burada yaşayan vatandaşlarımızın da takdirini topladı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. “Çocuklarımızın güvenliği de sağlandı” İnönü mahalle muhtarı Aziz Cambal, “Mahallemizdeki dere yatağının etrafına oluşabilecek tehlikelere karşı korkuluk çalışması yapıldı. Özellikle çocuklarımızın güvenliği sağlandı. Önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.