İBT WEB

Atıcılık Bahar Kupasını Başarıyla Tamamladık

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.03.2021 - 16:30, Güncelleme: 16.03.2021 - 16:30 2199+ kez okundu.
 

Atıcılık Bahar Kupasını Başarıyla Tamamladık

Atıcılık Bahar Kupasını Başarıyla Tamamladık

Atıcılık Bahar Kupasını Başarıyla Tamamladık   Manisa Büyükşehir BelediyesporAtıcılık ve Avcılık takımı sporcularımız, Bursa’da düzenlenen Bahar Kupası müsabakalarında yaptıkları başarılı atışlarla kulübümüzü ve şehrimizi bir kez daha gururlandırdı. Müsabaka sonucunda sporcumuz Ladin Sarıgül, Skeet Genç Bayanlar 1’ncisi olurken; Sabiha Melis Ordu ise Skeet Yıldız Bayanlar kategorisinde 3’ncü sırada yer aldı.   Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında olan Bahar Kupası, Bursa’da gerçekleştirildi. Büyük erkekler, genç erkekler, veteranlar, yıldız erkekler, büyük bayanlar, genç bayanlar ve yıldız bayanlardan kategorilerinde düzenlenen müsabakalara 156 sporcu katıldı. Skeet Genç Bayanlar müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzu temsil eden Ladin Sarıgül, sıralama atışları sonunda 79 puan topladı ve sıralamada 1’nci oldu. Skeet Yıldız Bayanlar müsabakalarına katılan sporcumuz Sabiha Melis Ordu’da sıralama atışları sonunda topladığı 48 puanla, turnuvayı 3’ncülükle tamamladı.   Kadayıfçılar, “Başarı Grafiğimizi Sürdürmeyi Hedefliyoruz”          Bursa’da gerçekleştirilen Atıcılık ve Avcılık Bahar Kupası müsabakaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkan Yardımcımız Hakan Kadayıfçılar, “Altyapıya önem veren bir kulübüz. Sporcu yetiştirmeyi ve Türk sporuna katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu noktada Atıcılık ve Avcılık sporunda Bahar Kupası sonuçları da bizleri mutlu etti. Önümüzdeki turnuvalarda başarı grafiğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.   
Atıcılık Bahar Kupasını Başarıyla Tamamladık

Atıcılık Bahar Kupasını Başarıyla Tamamladık

 

Manisa Büyükşehir BelediyesporAtıcılık ve Avcılık takımı sporcularımız, Bursa’da düzenlenen Bahar Kupası müsabakalarında yaptıkları başarılı atışlarla kulübümüzü ve şehrimizi bir kez daha gururlandırdı. Müsabaka sonucunda sporcumuz Ladin Sarıgül, Skeet Genç Bayanlar 1’ncisi olurken; Sabiha Melis Ordu ise Skeet Yıldız Bayanlar kategorisinde 3’ncü sırada yer aldı.

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında olan Bahar Kupası, Bursa’da gerçekleştirildi. Büyük erkekler, genç erkekler, veteranlar, yıldız erkekler, büyük bayanlar, genç bayanlar ve yıldız bayanlardan kategorilerinde düzenlenen müsabakalara 156 sporcu katıldı. Skeet Genç Bayanlar müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzu temsil eden Ladin Sarıgül, sıralama atışları sonunda 79 puan topladı ve sıralamada 1’nci oldu. Skeet Yıldız Bayanlar müsabakalarına katılan sporcumuz Sabiha Melis Ordu’da sıralama atışları sonunda topladığı 48 puanla, turnuvayı 3’ncülükle tamamladı.

 

Kadayıfçılar, “Başarı Grafiğimizi Sürdürmeyi Hedefliyoruz”

         Bursa’da gerçekleştirilen Atıcılık ve Avcılık Bahar Kupası müsabakaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkan Yardımcımız Hakan Kadayıfçılar,

“Altyapıya önem veren bir kulübüz. Sporcu yetiştirmeyi ve Türk sporuna katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu noktada Atıcılık ve Avcılık sporunda Bahar Kupası sonuçları da bizleri mutlu etti. Önümüzdeki turnuvalarda başarı grafiğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz”

diye konuştu. 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.