İBT WEB

Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutludan MASKİ ye Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.01.2022 - 16:09, Güncelleme: 04.01.2022 - 16:09 1667+ kez okundu.
 

Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutludan MASKİ ye Ziyaret

Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutludan MASKİ ye Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre ilçesine bağlı Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutlu’yu makamında ağırladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre ilçesine bağlı Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutlu’yu makamında konuk etti. Muhtar Aykutlu, kendisini ağırlayan Genel Müdür Aslay’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalle sakinleri ve şahsı adına selamlarını ve teşekkürlerini ileten Muhtar Aykutlu, Genel Müdür Aslay’a çalışmalarında başarılar diledi. Genel Müdür Aslay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirme vizyonu doğrultusunda il genelindeki hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Avdal mahallemizde de yaptığımız menfez çalışması ile dere geçişlerini daha güvenli bir hale getirerek can ve mal güvenliğini sağladık. Ekiplerimizin yaptığı dere temizlik çalışmasıyla da taşkınlara karşı önlemimizi aldık. Vatandaşlarımızın refahı için her zaman görevimizin başındayız” ifadelerini kullandı.  
Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutludan MASKİ ye Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre ilçesine bağlı Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutlu’yu makamında ağırladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre ilçesine bağlı Avdal Mahalle Muhtarı Ramazan Aykutlu’yu makamında konuk etti. Muhtar Aykutlu, kendisini ağırlayan Genel Müdür Aslay’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahalle sakinleri ve şahsı adına selamlarını ve teşekkürlerini ileten Muhtar Aykutlu, Genel Müdür Aslay’a çalışmalarında başarılar diledi. Genel Müdür Aslay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirme vizyonu doğrultusunda il genelindeki hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Avdal mahallemizde de yaptığımız menfez çalışması ile dere geçişlerini daha güvenli bir hale getirerek can ve mal güvenliğini sağladık. Ekiplerimizin yaptığı dere temizlik çalışmasıyla da taşkınlara karşı önlemimizi aldık. Vatandaşlarımızın refahı için her zaman görevimizin başındayız” ifadelerini kullandı.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.