İBT WEB

Aydın’da makilik alanda yangın

25.05.2020 - 13:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1955+ kez okundu.
 

Aydın’da makilik alanda yangın

Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Akbük Mahallesi’ndeki makilik ve zirai alanda öğlen saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine Muğla Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri bölgeye sevk edildi. Havadan ve karadan yapılan söndürme çalışmaları ile yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Aydın’ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre Akbük Mahallesi’ndeki makilik ve zirai alanda öğlen saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine Muğla Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri bölgeye sevk edildi. Havadan ve karadan yapılan söndürme çalışmaları ile yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.