İBT WEB

Ayvalık Şeytan Softası’nda orman yangını

19.09.2020 - 19:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3746+ kez okundu.
 

Ayvalık Şeytan Softası’nda orman yangını

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Şeytan Sofrası olarak bilinen bölgede orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, Ayvalık ilçesinde Şeytan Sofrası olarak bilinen bölgenin alt kesimlerinde orman yangını çıktı. Yangın şiddetli rüzgar sebebiyle kısa sürede büyüdü. Olay yerine Ayvalık ve Dikili’den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye orman ekipleri de gönderiliyor.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Şeytan Sofrası olarak bilinen bölgede orman yangını çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Ayvalık ilçesinde Şeytan Sofrası olarak bilinen bölgenin alt kesimlerinde orman yangını çıktı. Yangın şiddetli rüzgar sebebiyle kısa sürede büyüdü. Olay yerine Ayvalık ve Dikili’den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye orman ekipleri de gönderiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.