İBT WEB

BABALAR GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 18.06.2021 - 18:02, Güncelleme: 18.06.2021 - 18:02 1542+ kez okundu.
 

BABALAR GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

Malatya Büyükşehir Belediyesi Babalar Günü ne özel bir dizi etkinlikler gerçekleştirecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ‘Babalar Günü’ne özel bir dizi etkinlikler gerçekleştirecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şehit Babaları ile birlikte Şehitlik ziyareti, Gençlik Merkezi Üyeleri ile birlikte ‘Vefa Konağı’nı ziyaret edecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi her yıl Haziran ayının 3 Pazar günü kutlanan ‘Babalar Günü’ne özel bir dizi etkinlikler hazırladı. Hazırlanan etkinlikler; Şehitlik ve Vefa Konağı’nda yaşlılar ziyaret edilecek Malatya Büyükşehir Belediyesi, “2021 Babalar Günü Programı” kapsamında 21 Haziran Pazartesi günü Şehit Babaları ile birlikte saat 11.00’da Şehitlik ziyareti gerçekleşecek. Şehitlik ziyareti sonrasında 12.00’da şehit babaları ile Nikah Sarayı’nda bir araya gelinecek. Şehit babaları ile gerçekleştirilen program sonrasında 13.30’da Gençlik Merkezi Üyeleri ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşlar ‘Vefa Konağı’nda ziyaret edilerek, sohbet edilecek.  
Malatya Büyükşehir Belediyesi Babalar Günü ne özel bir dizi etkinlikler gerçekleştirecek


Malatya Büyükşehir Belediyesi ‘Babalar Günü’ne özel bir dizi etkinlikler gerçekleştirecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şehit Babaları ile birlikte Şehitlik ziyareti, Gençlik Merkezi Üyeleri ile birlikte ‘Vefa Konağı’nı ziyaret edecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi her yıl Haziran ayının 3 Pazar günü kutlanan ‘Babalar
Günü’ne özel bir dizi etkinlikler hazırladı. Hazırlanan etkinlikler; Şehitlik ve Vefa Konağı’nda yaşlılar ziyaret edilecek Malatya Büyükşehir Belediyesi, “2021 Babalar Günü Programı” kapsamında 21 Haziran Pazartesi günü Şehit Babaları ile birlikte saat 11.00’da Şehitlik ziyareti gerçekleşecek. Şehitlik ziyareti sonrasında 12.00’da şehit babaları ile Nikah Sarayı’nda bir araya gelinecek. Şehit babaları ile gerçekleştirilen program sonrasında 13.30’da Gençlik Merkezi Üyeleri ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşlar ‘Vefa Konağı’nda ziyaret edilerek, sohbet edilecek.
 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.