İBT WEB

Bahçelievler’de 12 kilo uyuşturucu ele geçirildi

28.08.2020 - 10:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3659+ kez okundu.
 

Bahçelievler’de 12 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bahçelievler’de polis ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu bulunca şahsın evinde de arama yapıldı. O aramada yaklaşık 12 kilogram uyuşturucu madde ve silahın yanı sıra uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı düşünülen bir miktar para ele geçirdi. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri geçtiğimiz günlerde yolda şüphe üzerine durdurdukları bir şahıs üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde çıktı. Ekipler daha sonra savcılıktan alınan izinle şahsın evinde arama yaptı. Eve giden polis ekipleri aramada yaklaşık 12 kilogram uyuşturucu madde ve çok sayıda silahla birlikte uyuşturucudan kazanıldığı düşünülen bir miktar para ele geçirildi. Ekipler evde bulunan 1’i kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar karakolda alınan ilk ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Bahçelievler’de polis ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu bulunca şahsın evinde de arama yapıldı. O aramada yaklaşık 12 kilogram uyuşturucu madde ve silahın yanı sıra uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı düşünülen bir miktar para ele geçirdi.
Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri geçtiğimiz günlerde yolda şüphe üzerine durdurdukları bir şahıs üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde çıktı. Ekipler daha sonra savcılıktan alınan izinle şahsın evinde arama yaptı. Eve giden polis ekipleri aramada yaklaşık 12 kilogram uyuşturucu madde ve çok sayıda silahla birlikte uyuşturucudan kazanıldığı düşünülen bir miktar para ele geçirildi. Ekipler evde bulunan 1’i kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar karakolda alınan ilk ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.