İBT WEB

Bahçelievler’de LGS öncesi okullar temizlendi

Genel 18.06.2020 - 08:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2999+ kez okundu.
 

Bahçelievler’de LGS öncesi okullar temizlendi

Bahçelievler’de hafta sonu yapılacak LGS öncesi sınava girilecek okullarda hummalı çalışmalar sürüyor. Bahçelievler Kumport Ortaokulu’nda okulun bahçesi, sınıflar ve ortak kullanım alanları belediye ekipleri tarafından temizlenip dezenfekte edildi. Hafta sonu yapılacak LGS’ye sayılı gün kala Bahçelievler’de sınav yapılacak 58 okulda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. O okullardan birisi de Bahçelievler Kumport Ortaokulu’ydu. Bahçelievler Belediyesi ekipleri önce okulun çevresini temizleyip bahçeyi yıkadı. Ardından sınıflar dezenfekte edildikten sonra öğrenciler ve sınavda görev yapacak olan görevlilerin ortak kullanım alanları hijyenik hale getirildi. Bahçelievler’de toplamda 11 bin öğrencinin sınava gireceği, 2 bin 260 personelin görev yapacağı toplam 990 salonda sınav gününe kadar okullardaki çalışmalar da tamamlanacak.
Bahçelievler’de hafta sonu yapılacak LGS öncesi sınava girilecek okullarda hummalı çalışmalar sürüyor. Bahçelievler Kumport Ortaokulu’nda okulun bahçesi, sınıflar ve ortak kullanım alanları belediye ekipleri tarafından temizlenip dezenfekte edildi.

Hafta sonu yapılacak LGS’ye sayılı gün kala Bahçelievler’de sınav yapılacak 58 okulda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. O okullardan birisi de Bahçelievler Kumport Ortaokulu’ydu. Bahçelievler Belediyesi ekipleri önce okulun çevresini temizleyip bahçeyi yıkadı. Ardından sınıflar dezenfekte edildikten sonra öğrenciler ve sınavda görev yapacak olan görevlilerin ortak kullanım alanları hijyenik hale getirildi. Bahçelievler’de toplamda 11 bin öğrencinin sınava gireceği, 2 bin 260 personelin görev yapacağı toplam 990 salonda sınav gününe kadar okullardaki çalışmalar da tamamlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.