İBT WEB

Bakan Koca 1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2021 - 02:47, Güncelleme: 29.06.2021 - 02:47 1495+ kez okundu.
 

Bakan Koca 1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı

Bakan Koca: 1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı

Ferhat EKİNCİ/ANKARA, (DHA)- SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, günlük aşılama ile ilgili yaptığı açıklamada "1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı. Randevunuzu alın, siz de aşınızı yaptırın" dedi. Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı. Randevunuzu alın, siz de aşınızı yaptırın" dedi. Koca, aşı yaptırmak istemeyenlere de uyarıda bulunarak "Başkalarının yaptırdığı aşı sizin sağlığınızı korumaz. Lütfen aşınızı yaptırın" ifadelerini kullandı. '1 MİLYONUNCU DOZ GATA'DA YAPILDI' Bakan Koca, bugün yapılan aşılama çalışmalarında 1 milyonuncu dozun da Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulandığını belirterek, "Bugün 1 milyonuncu doz aşı, 21.04'te Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapıldı. Aşıyı uygulayan arkadaşımız Hemşire Esma Alay, tüm çalışma arkadaşlarımız gibi herkesi aşıya bekliyoruz diyor. 'Bütün ülke aşılanırsa, bu virüsten kurtuluruz'" açıklamasını yaptı.  FOTOĞRAFLI
Bakan Koca: 1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı

Ferhat EKİNCİ/ANKARA, (DHA)- SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, günlük aşılama ile ilgili yaptığı açıklamada "1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı. Randevunuzu alın, siz de aşınızı yaptırın" dedi.
Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "1 milyon 44 bin 263 kişi bugün aşı yaptırdı. Randevunuzu alın, siz de aşınızı yaptırın" dedi. Koca, aşı yaptırmak istemeyenlere de uyarıda bulunarak "Başkalarının yaptırdığı aşı sizin sağlığınızı korumaz. Lütfen aşınızı yaptırın" ifadelerini kullandı.
'1 MİLYONUNCU DOZ GATA'DA YAPILDI'
Bakan Koca, bugün yapılan aşılama çalışmalarında 1 milyonuncu dozun da Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uygulandığını belirterek, "Bugün 1 milyonuncu doz aşı, 21.04'te Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapıldı. Aşıyı uygulayan arkadaşımız Hemşire Esma Alay, tüm çalışma arkadaşlarımız gibi herkesi aşıya bekliyoruz diyor. 'Bütün ülke aşılanırsa, bu virüsten kurtuluruz'" açıklamasını yaptı. 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.