İBT WEB

Balıkçılar 1 Eylül’ü bekliyor

Genel 09.07.2020 - 10:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2278+ kez okundu.
 

Balıkçılar 1 Eylül’ü bekliyor

Av sezonunun başlamasına 2 aydan az bir süre kala Giresun’da büyük balıkçı teknelerindeki hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. 15 Nisan’da av yasağının başlamasıyla teknelerini limana bağlayan balıkçılar, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Korona virüs salgını nedeniyle hazırlıklarına erken başlayan balıkçılar, hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Büyük tekneler limanda denize açılacağı günü beklerken, tamir edilen ağlar da teknelerin yanında hazır halde bulunuyor. Giresun Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndaki balıkçılar, teknelerinin hasar gören kısımlarını tamir ediyor ve ağlarının zarar gören yerlerini onarıyorlar. Gelecek sezondan umutlu olan balıkçılar, hazırlıklarını 1 Eylül’e kadar sürdürecekler.
Av sezonunun başlamasına 2 aydan az bir süre kala Giresun’da büyük balıkçı teknelerindeki hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı.
15 Nisan’da av yasağının başlamasıyla teknelerini limana bağlayan balıkçılar, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Korona virüs salgını nedeniyle hazırlıklarına erken başlayan balıkçılar, hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Büyük tekneler limanda denize açılacağı günü beklerken, tamir edilen ağlar da teknelerin yanında hazır halde bulunuyor.
Giresun Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndaki balıkçılar, teknelerinin hasar gören kısımlarını tamir ediyor ve ağlarının zarar gören yerlerini onarıyorlar. Gelecek sezondan umutlu olan balıkçılar, hazırlıklarını 1 Eylül’e kadar sürdürecekler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.