İBT WEB

Balıkesir’de jandarma 15 aranan şahsı yakaladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2021 - 18:45, Güncelleme: 03.02.2021 - 18:45 3028+ kez okundu.
 

Balıkesir’de jandarma 15 aranan şahsı yakaladı

Balıkesir’de jandarma ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında 15 aranan şahsı yakalarken, 3 ateşli silah ve 1 fişek ele geçirdi.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca İl genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Balya, Bandırma, Burhaniye, Edremit ve Karesi ilçelerinde 02 Şubat 2021 tarihlerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 15 aranan şahıs yakalanırken, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Balıkesir’de jandarma ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında 15 aranan şahsı yakalarken, 3 ateşli silah ve 1 fişek ele geçirdi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca İl genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Balya, Bandırma, Burhaniye, Edremit ve Karesi ilçelerinde 02 Şubat 2021 tarihlerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 15 aranan şahıs yakalanırken, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.