İBT WEB

Balıkesir’de polis aranan 6 kişiyi ve 9 silahı yakaladı

21.09.2020 - 18:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3071+ kez okundu.
 

Balıkesir’de polis aranan 6 kişiyi ve 9 silahı yakaladı

Balıkesir’de polis ekipleri il genelinde yaptıkları operasyonlarda 6 aranan şahıs ve 9 silah ve mermi ele geçirdi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Balıkesir merkezde 2 aranan şahıs ve 1 pompalı tüfek ve 1 kurusıkı tabanca, Bandırma’da 1 aranan kişi, Edremit’te 1 aranan kişi, 1 ruhsatsız tabanca, 4 Av tüfeği ve 1 kurusıkı tabanca ve 3 fişek, Gömeç’te 1 aranan şahıs, Savaştepe’de 1 aranan kişi, Ayvalık’ta 1 ruhsatsız tabanca ve 4 fişek yakalandı. Yakalanan şahıslar gözaltına alındı.
Balıkesir’de polis ekipleri il genelinde yaptıkları operasyonlarda 6 aranan şahıs ve 9 silah ve mermi ele geçirdi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Balıkesir merkezde 2 aranan şahıs ve 1 pompalı tüfek ve 1 kurusıkı tabanca, Bandırma’da 1 aranan kişi, Edremit’te 1 aranan kişi, 1 ruhsatsız tabanca, 4 Av tüfeği ve 1 kurusıkı tabanca ve 3 fişek, Gömeç’te 1 aranan şahıs, Savaştepe’de 1 aranan kişi, Ayvalık’ta 1 ruhsatsız tabanca ve 4 fişek yakalandı. Yakalanan şahıslar gözaltına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.