İBT WEB

Balıkesir’de trafik kazası; 1 ölü 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2022 - 16:30, Güncelleme: 26.05.2022 - 15:46 1537+ kez okundu.
 

Balıkesir’de trafik kazası; 1 ölü 2 yaralı

Balıkesir’de trafik kazası; 1 ölü 2 yaralı

Balıkesir’de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bariyerlere çarparak, takla atan araçtaki 3 kişiden 2’si yaralanırken, 1 kadın ölü olarak çıkarıldı.Olay İvrindi Balıkesir karayolunun Dadalar köprüsü mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki 10 LF 242 plakalı araç yol kenarındaki bariyerlere çarparak, yol dışına çıktı. İtfaiye ve 112 acil ekipleri kaza yapan araçtan O.G. ve R.E.’yi yaralı olarak hastaneye sevk ederken, C.G. (65) araçtan ölü olarak çıkarıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Balıkesir’de trafik kazası; 1 ölü 2 yaralı
Balıkesir’de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bariyerlere çarparak, takla atan araçtaki 3 kişiden 2’si yaralanırken, 1 kadın ölü olarak çıkarıldı.
Olay İvrindi Balıkesir karayolunun Dadalar köprüsü mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki 10 LF 242 plakalı araç yol kenarındaki bariyerlere çarparak, yol dışına çıktı. İtfaiye ve 112 acil ekipleri kaza yapan araçtan O.G. ve R.E.’yi yaralı olarak hastaneye sevk ederken, C.G. (65) araçtan ölü olarak çıkarıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.