İBT WEB

Balıkesir’e şehit ateşi düştü

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 12:03, Güncelleme: 13.03.2022 - 10:49 1579+ kez okundu.
 

Balıkesir’e şehit ateşi düştü

Balıkesir’e şehit ateşi düştü

Suriye’de El-Bab’ta görevli olduğu esnada kalp krizi geçiren ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru Nail Türeme’nin şehadet haberi memleketi Balıkesir’e ulaştı.Görev için gönderildiği Suriye El Bab’ta kalp krizi geçiren polis memuru Nail Türeme kurtarılamayarak şehit oldu. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, "Suriye/El-Bab’da görevli bulunduğu sırada kalp krizi geçirerek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan hemşehrimiz polis memuru Nail Türeme’ye Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına, Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.Şehit Türeme’nin Altıeylül ilçesi Karamanlar köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, cenazenin de burada defnedileceği kaydedildi.
Balıkesir’e şehit ateşi düştü
Suriye’de El-Bab’ta görevli olduğu esnada kalp krizi geçiren ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan polis memuru Nail Türeme’nin şehadet haberi memleketi Balıkesir’e ulaştı.
Görev için gönderildiği Suriye El Bab’ta kalp krizi geçiren polis memuru Nail Türeme kurtarılamayarak şehit oldu. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada, "Suriye/El-Bab’da görevli bulunduğu sırada kalp krizi geçirerek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan hemşehrimiz polis memuru Nail Türeme’ye Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına, Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.
Şehit Türeme’nin Altıeylül ilçesi Karamanlar köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, cenazenin de burada defnedileceği kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.