İBT WEB

Balıkesirli motorcular Burhaniye’de

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2022 - 14:57, Güncelleme: 25.04.2022 - 14:10 1444+ kez okundu.
 

Balıkesirli motorcular Burhaniye’de

Balıkesirli motorcular Burhaniye’de

Balıkesir’in gözde turizm merkezlerinden Burhaniye ilçesi, Balıkesir’den gelen Moon Light Motosiklet Gurubunu ağırladı. Serkan Zerenli öncülüğünde ilçeye gelen motorcular, Ören sahilini gezerken, bol bol hatıra fotoğrafı çekti.Merkezi Balıkesir’de bulunan Moon Light Motosiklet Grubui ilçenin değişik yerlerini gezdi. 16 kişilik ekip Ören sahiline hayran kaldı. Zerenli, “Bu günkü gezimizin ilk durağı Burhaniye oldu. Ören sahiline geldik. Burada insanlar çok sıcak kanlı. Ören’in yeşilliği denizi ve kumu da çok güzel. Onun için Ören’i çok seçiyoruz. Buradan Ayvalık. Bergama ve daha sonra da Soma’ya gideceğiz. Son olarak da Akhisar’ın ziyaretinin ardından Balıkesir’e döneceğiz. Gezilerimiz devam edecek” dedi.
Balıkesirli motorcular Burhaniye’de
Balıkesir’in gözde turizm merkezlerinden Burhaniye ilçesi, Balıkesir’den gelen Moon Light Motosiklet Gurubunu ağırladı. Serkan Zerenli öncülüğünde ilçeye gelen motorcular, Ören sahilini gezerken, bol bol hatıra fotoğrafı çekti.
Merkezi Balıkesir’de bulunan Moon Light Motosiklet Grubui ilçenin değişik yerlerini gezdi. 16 kişilik ekip Ören sahiline hayran kaldı. Zerenli, “Bu günkü gezimizin ilk durağı Burhaniye oldu. Ören sahiline geldik. Burada insanlar çok sıcak kanlı. Ören’in yeşilliği denizi ve kumu da çok güzel. Onun için Ören’i çok seçiyoruz. Buradan Ayvalık. Bergama ve daha sonra da Soma’ya gideceğiz. Son olarak da Akhisar’ın ziyaretinin ardından Balıkesir’e döneceğiz. Gezilerimiz devam edecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.