İBT WEB

Banka duvarının içine sıkışan yavru kedi kurtarıldı

06.05.2020 - 08:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2462+ kez okundu.
 

Banka duvarının içine sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Manisa’nın merkez, Şehzadeler ilçesinde bir bankanın duvarından kedi sesleri gelmesi üzerine olay, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bildirildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, duvar ile panel arasına sıkışan yavru kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı. Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde hizmet veren bir bankada duvar ile panel arasına sıkışan yavru kedi, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından kurtarıldı. Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, duvar ve panel arasına sıkışan yavru kediyi kurtarmak için uzun uğraşlar verdi. Daha sonra alçıpanı kıran ekipler, kediyi özgürlüğüne kavuşturdu.
Manisa’nın merkez, Şehzadeler ilçesinde bir bankanın duvarından kedi sesleri gelmesi üzerine olay, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bildirildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, duvar ile panel arasına sıkışan yavru kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde hizmet veren bir bankada duvar ile panel arasına sıkışan yavru kedi, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından kurtarıldı. Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, duvar ve panel arasına sıkışan yavru kediyi kurtarmak için uzun uğraşlar verdi. Daha sonra alçıpanı kıran ekipler, kediyi özgürlüğüne kavuşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.