İBT WEB

Barcelona, Malcolm Delaney ile yollarını ayırdı

Siyaset 14.05.2020 - 09:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1629+ kez okundu.
 

Barcelona, Malcolm Delaney ile yollarını ayırdı

İspanyol ekibi Barcelona, 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek ABD’li basketbolcu Malcolm Delaney ile yollarını ayırdığını açıkladı Barcelona’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD’li basketbolcu Malcolm Delaney’in sözleşmesinin karşılıkla anlaşarak feshedildi belirtildi. Delaney’in 30 Haziran 2020’de sözleşmesi sona erecekti. Barca emeklerinden dolayı başarılı basketbolcuya teşekkür etti. Barcelona ile bu sezon THY Euroleague’de 26 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki oyuncu, 10.2 sayı, 4.8 asist ve 2.2 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.
İspanyol ekibi Barcelona, 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek ABD’li basketbolcu Malcolm Delaney ile yollarını ayırdığını açıkladı
Barcelona’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD’li basketbolcu Malcolm Delaney’in sözleşmesinin karşılıkla anlaşarak feshedildi belirtildi. Delaney’in 30 Haziran 2020’de sözleşmesi sona erecekti. Barca emeklerinden dolayı başarılı basketbolcuya teşekkür etti.
Barcelona ile bu sezon THY Euroleague’de 26 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki oyuncu, 10.2 sayı, 4.8 asist ve 2.2 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.