İBT WEB

Başakşehir, Giuliano’yu kadrosuna kattı

Siyaset 05.10.2020 - 21:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3145+ kez okundu.
 

Başakşehir, Giuliano’yu kadrosuna kattı

Medipol Başakşehir, Brezilyalı futbolcu Giuliano de Paula ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Türkiye’de 2020-2021 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminin sona ermesine dakikalar kala M.Başakşehir, önemli bir transfere imza attı. Turuncu-lacivertliler, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve son olarak da Suudi Arabistan takımlarından Al-Nasr’da top koşturan 30 yaşındaki Giuliano’yu 3 yıllığına renklerine bağladı. Turuncu-lacivertlilerin resmi sitesinden Brezilyalı oyuncunun transferine ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Giuliano de Paula ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya Milli Takımı’nda da görev yapan oyuncu, kulübümüzde 20 numaralı formayı giyecek. Giuliano de Paula’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Medipol Başakşehir, Brezilyalı futbolcu Giuliano de Paula ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Türkiye’de 2020-2021 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminin sona ermesine dakikalar kala M.Başakşehir, önemli bir transfere imza attı. Turuncu-lacivertliler, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve son olarak da Suudi Arabistan takımlarından Al-Nasr’da top koşturan 30 yaşındaki Giuliano’yu 3 yıllığına renklerine bağladı.
Turuncu-lacivertlilerin resmi sitesinden Brezilyalı oyuncunun transferine ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Giuliano de Paula ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilya Milli Takımı’nda da görev yapan oyuncu, kulübümüzde 20 numaralı formayı giyecek. Giuliano de Paula’ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.