İBT WEB

Başakşehir’de Karagümrük hazırlıkları başladı

Siyaset 21.09.2020 - 12:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3610+ kez okundu.
 

Başakşehir’de Karagümrük hazırlıkları başladı

Süper Lig’in 3. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, bu mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Fatih Terim Stadı’nda yer alan kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan idman ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 pas oyunuyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi. Turuncu-lacivertliler, yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına devam edecek.
Süper Lig’in 3. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, bu mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Fatih Terim Stadı’nda yer alan kulüp tesislerinde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan idman ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 pas oyunuyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.
Turuncu-lacivertliler, yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.