İBT WEB

Basın Bülteni Azimli’nin 42 Bin Metrekarelik Üstyapı Çalışmaları Son Sürat

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.06.2021 - 15:09, Güncelleme: 01.06.2021 - 15:09 1760+ kez okundu.
 

Basın Bülteni Azimli’nin 42 Bin Metrekarelik Üstyapı Çalışmaları Son Sürat

Basın Bülteni Azimli nin 42 Bin Metrekarelik Üstyapı Çalışmaları Son Sürat

Azimli’nin 42 Bin Metrekarelik Üstyapı Çalışmaları Son Sürat MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli Mahallesinde 9 kilometrelik altyapı çalışmasını tamamladı. Altyapı çalışmalarının ardından başlanılan 42 bin metrekarelik üstyapı işinde ise sona yaklaşıldı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde büyük alt ve üstyapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Azimli Mahallesinde 9 kilometrelik altyapı dönüşümü noktalandı. 42 bin metrekarelik üstyapı işine son sürat devam edilen mahallede çalışmalarda son düzlüğe girildi. “Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun” Mahalle Muhtarı Osman Yanar, “Altyapı ihtiyacımız vardı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e bu sıkıntıyı ilettik. Cengiz Başkanımız da tüm belediye birimlerini harekete geçirdi ve altyapımız yenilendi. Şu an düzenli bir şekilde biten altyapı çalışmalarının akabinde üstyapı çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. İşin yüzde 80’lik bölümü tamamlandı. Bu hususta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahalle sakinlerimizin de selamlarını iletiyoruz. Sayın Başkanım sizi seviyoruz ve her zaman yanınızdayız” dedi.  
Basın Bülteni Azimli nin 42 Bin Metrekarelik Üstyapı Çalışmaları Son Sürat


Azimli’nin 42 Bin Metrekarelik Üstyapı Çalışmaları Son Sürat
MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Azimli Mahallesinde 9 kilometrelik altyapı çalışmasını tamamladı. Altyapı çalışmalarının ardından başlanılan 42 bin metrekarelik üstyapı işinde ise sona yaklaşıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde büyük alt ve üstyapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı’nın Azimli Mahallesinde 9 kilometrelik altyapı dönüşümü noktalandı. 42 bin metrekarelik üstyapı işine son sürat devam edilen mahallede çalışmalarda son düzlüğe girildi.
“Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun”
Mahalle Muhtarı Osman Yanar, “Altyapı ihtiyacımız vardı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e bu sıkıntıyı ilettik. Cengiz Başkanımız da tüm belediye birimlerini harekete geçirdi ve altyapımız yenilendi. Şu an düzenli bir şekilde biten altyapı çalışmalarının akabinde üstyapı çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. İşin yüzde 80’lik bölümü tamamlandı. Bu hususta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahalle sakinlerimizin de selamlarını iletiyoruz. Sayın Başkanım sizi seviyoruz ve her zaman yanınızdayız” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.