İBT WEB

Başkan Atabay Didim Cemevi Derneği’ni ağırladı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2022 - 14:16, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:37 1221+ kez okundu.
 

Başkan Atabay Didim Cemevi Derneği’ni ağırladı

Başkan Atabay Didim Cemevi Derneği’ni ağırladı

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı ziyaret etti.Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan ile derneğin yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Didim Belediyesi CHP’li meclis üyesi İlyas Aydur da bulundu. Ziyarette gerçekleştirilen toplantıda, derneğin çalışmaları ve güncel konular değerlendirildi. Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan misafirperverliği nedeniyle Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a teşekkür etti. Başkan Atabay, Didim Cemevi’ne desteklerinin süreceğini söyleyerek birçok farklı kültüre ev sahipliği yapan Didim’in değerlerini yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.
Başkan Atabay Didim Cemevi Derneği’ni ağırladı
Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ı ziyaret etti.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan ile derneğin yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Didim Belediyesi CHP’li meclis üyesi İlyas Aydur da bulundu. Ziyarette gerçekleştirilen toplantıda, derneğin çalışmaları ve güncel konular değerlendirildi. Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan misafirperverliği nedeniyle Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a teşekkür etti. Başkan Atabay, Didim Cemevi’ne desteklerinin süreceğini söyleyerek birçok farklı kültüre ev sahipliği yapan Didim’in değerlerini yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.