İBT WEB

Başkan Büyükakın Barış kazansın

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 03.03.2022 - 10:19, Güncelleme: 03.03.2022 - 10:19 2184+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın Barış kazansın

Başkan Büyükakın Barış kazansın

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinin ardından gelişmeleri değerlendiren Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi(YBYK) Ulusal Heyeti Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Oradaki çocukların, masum halkın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Barış kazansın, diye temennilerimizi buradan oraya iletelim.” dedi “İNŞALLAH BARIŞ GÖRÜŞMELERİ MASUM HALKIN LEHİNE SONUÇLANIR” Başkan Büyükakın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ukrayna’da büyük bir dram yaşandığını belirterek, şunları söyledi: “Oradaki çocukların, masum halkın yanında olduğumuzu da belirtmek istiyorum. İnşallah çok hızlı bir şekilde orada da barış görüşmeleri sonuçlanır. Oradaki bu durum hızlı bir şekilde masum halkın lehine olacak şekilde sonuçlanır. Barış kazansın, diye temennilerimizi buradan oraya iletelim.”
Başkan Büyükakın Barış kazansın

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinin ardından gelişmeleri değerlendiren Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi(YBYK) Ulusal Heyeti Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Oradaki çocukların, masum halkın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Barış kazansın, diye temennilerimizi buradan oraya iletelim.” dedi

“İNŞALLAH BARIŞ GÖRÜŞMELERİ MASUM HALKIN LEHİNE

SONUÇLANIR”

Başkan Büyükakın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ukrayna’da büyük bir dram yaşandığını belirterek, şunları söyledi: “Oradaki çocukların, masum halkın yanında olduğumuzu da belirtmek istiyorum. İnşallah çok hızlı bir şekilde orada da barış görüşmeleri sonuçlanır. Oradaki bu durum hızlı bir şekilde masum halkın lehine olacak şekilde sonuçlanır. Barış kazansın, diye temennilerimizi buradan oraya iletelim.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.