İBT WEB

Başkan Büyükgöz projeleri anlattı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2022 - 11:24, Güncelleme: 29.03.2022 - 11:00 1399+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz projeleri anlattı

Başkan Büyükgöz projeleri anlattı

Barış Mahallesi sakinleriyle toplantıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalleye kazandırılan hizmetlere ve devam eden projelere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunun toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, mahalle sakinlerinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan belediye hizmetleri ve Gebze’de devam eden projelere ilişkin sunum yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Kıymetli mahalle sakini siz değerli hemşerilerimize katılımınızdan dolayı şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinlediğimiz meclisimize yarın Güzeller Mahallemiz ile devam edeceğiz" dedi.Başkan Büyükgöz, mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı, görüş ve önerilerini dinledi.
Başkan Büyükgöz projeleri anlattı
Barış Mahallesi sakinleriyle toplantıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalleye kazandırılan hizmetlere ve devam eden projelere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunun toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, mahalle sakinlerinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde mahalleye kazandırılan belediye hizmetleri ve Gebze’de devam eden projelere ilişkin sunum yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Kıymetli mahalle sakini siz değerli hemşerilerimize katılımınızdan dolayı şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinlediğimiz meclisimize yarın Güzeller Mahallemiz ile devam edeceğiz" dedi.
Başkan Büyükgöz, mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı, görüş ve önerilerini dinledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.