İBT WEB

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ORAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'NA KATILDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.02.2022 - 11:24, Güncelleme: 24.02.2022 - 11:24 1501+ kez okundu.
 

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ORAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'NA KATILDI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ORAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'NA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılılıç, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Yönetim Kurulu Toplantısı video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirildi. Vali Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleşen toplantıya ORAN Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi de olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Yozgat Valisi Ziya Polat, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş ve ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci katıldı. Toplantıda ORAN Kalkınma Ajansı gündemindeki konular ele alınarak, gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ORAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'NA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılılıç, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Yönetim Kurulu Toplantısı video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirildi. Vali Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleşen toplantıya ORAN Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi de olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Yozgat Valisi Ziya Polat, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş ve ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci katıldı.

Toplantıda ORAN Kalkınma Ajansı gündemindeki konular ele alınarak, gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.