İBT WEB

Başkan Demir’in İtfaiyecilik Haftası mesajı

29.09.2020 - 06:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 5496+ kez okundu.
 

Başkan Demir’in İtfaiyecilik Haftası mesajı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Demir, mesajında, “Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla ilgili bir mesaj yayınladı.
Başkan Demir, mesajında, “Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.