İBT WEB

Başkan Deniz Köken, Balkan Şampiyonu Tuğçe’yi tebrik etti

Genel 16.09.2020 - 11:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4002+ kez okundu.
 

Başkan Deniz Köken, Balkan Şampiyonu Tuğçe’yi tebrik etti

Türk atletizminin genç yıldızları, İstanbul’da gerçekleşen 50. Balkan U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda zirveyi bırakmadı. Milli sporcular; 14’ü altın madalya olmak üzere toplam 40 madalya kazanarak ilk sıradaki yerini aldı. Madalyaya Doymuyor Şampiyonada, Eyüp Spor Atletizm takımının altın kızı Tuğçe Özkan da Kadınlar 5 bin metrede altın madalya aldı. Başkan Deniz Köken, aldığı şampiyonluğun ardından kendisiyle Alibeyköy Osmanlı Park’ta bir araya gelen Tuğçe’yi tebrik etti. Genç sporcuya başarılarının devamını dileyen Başkan Deniz Köken, her katıldığı müsabakadan altın madalyayla dönen Tuğçe’nin azmi ve başarısının diğer gençlere de örnek olması temennisinde bulundu.
Türk atletizminin genç yıldızları, İstanbul’da gerçekleşen 50. Balkan U20 Salon Atletizm Şampiyonası’nda zirveyi bırakmadı. Milli sporcular; 14’ü altın madalya olmak üzere toplam 40 madalya kazanarak ilk sıradaki yerini aldı.

Madalyaya Doymuyor
Şampiyonada, Eyüp Spor Atletizm takımının altın kızı Tuğçe Özkan da Kadınlar 5 bin metrede altın madalya aldı.
Başkan Deniz Köken, aldığı şampiyonluğun ardından kendisiyle Alibeyköy Osmanlı Park’ta bir araya gelen Tuğçe’yi tebrik etti.
Genç sporcuya başarılarının devamını dileyen Başkan Deniz Köken, her katıldığı müsabakadan altın madalyayla dönen Tuğçe’nin azmi ve başarısının diğer gençlere de örnek olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.