İBT WEB

Başkan Ergün Gazetecilerin Gününü Kutladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.01.2022 - 08:14, Güncelleme: 12.01.2022 - 08:14 1450+ kez okundu.
 

Başkan Ergün Gazetecilerin Gününü Kutladı

Başkan Ergün Gazetecilerin Gününü Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha tebrik etti.   Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. 64 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Başkan Ergün, basın mensuplarını da unutmadı. Başkan Ergün, “Kıymetli Basın Mensupları, dün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ydü. Bu vesileyle başta meclisimizi takip eden siz değerli gazeteci kardeşlerim olmak üzere, tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyorum” dedi.  
Başkan Ergün Gazetecilerin Gününü Kutladı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha tebrik etti.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. 64 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Başkan Ergün, basın mensuplarını da unutmadı. Başkan Ergün, “Kıymetli Basın Mensupları, dün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ydü. Bu vesileyle başta meclisimizi takip eden siz değerli gazeteci kardeşlerim olmak üzere, tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyorum” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.