İBT WEB

Başkan Ergün’den Demircili Öğrencilere Sıcak Hediye

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.02.2022 - 15:38, Güncelleme: 22.02.2022 - 15:38 1516+ kez okundu.
 

Başkan Ergün’den Demircili Öğrencilere Sıcak Hediye

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesi Ahmetler İlkokulu ve Ulacık İlkokulu öğrencilerine mont, bot ve Atatürk baskılı tişört hediye etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesi Ahmetler İlkokulu ve Ulacık İlkokulu öğrencilerine mont, bot ve Atatürk baskılı tişört hediye etti. Okul yönetimi ve öğrenci velileri sıcak hediyeler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.   Sosyal belediyecilik anlayışıyla her alanda çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere mont ve bot desteğine de devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesinde Ahmetler İlkokulu ve Ulacık İlkokulu öğrencilerine mont, bot ve Atatürk baskılı tişört armağan etti. Ahmetler İlkokulu Müdürü Seda Nur Şahin, Ulacık İlkokulu Müdürü Ali Özher ve öğrenci velileri, sıcak hediyeler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesi Ahmetler İlkokulu ve Ulacık İlkokulu öğrencilerine mont, bot ve Atatürk baskılı tişört hediye etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesi Ahmetler İlkokulu ve Ulacık İlkokulu öğrencilerine mont, bot ve Atatürk baskılı tişört hediye etti. Okul yönetimi ve öğrenci velileri sıcak hediyeler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her alanda çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere mont ve bot desteğine de devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesinde Ahmetler İlkokulu ve Ulacık İlkokulu öğrencilerine mont, bot ve Atatürk baskılı tişört armağan etti. Ahmetler İlkokulu Müdürü Seda Nur Şahin, Ulacık İlkokulu Müdürü Ali Özher ve öğrenci velileri, sıcak hediyeler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.