İBT WEB

Başkan Kepez’den kadınlara övgü dolu sözler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 11:32, Güncelleme: 11.03.2022 - 11:01 1416+ kez okundu.
 

Başkan Kepez’den kadınlara övgü dolu sözler

Başkan Kepez’den kadınlara övgü dolu sözler

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, ilçedeki kadınları makamında kabul ederek onlara övgü dolu sözler sarf etti.İnhisar’da yaşayan üretici kadınlar İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez’i makamında ziyaret etti. Kadınlara övgü dolu sözler sarf eden Başkan Kepez, "Hayatımızın vazgeçilmezleri olan kadınlarımızın değerini her gün bilmek ve hatırlamak hem insani hem de dini görevimizdir. Cenneti ayaklarının altına seren Rabbimiz, kadınlarımıza en önemli unvanı ‘Anne’ olarak vermiştir. Bir gün değil her gün kadınlar günü olması temennisiyle” ifadelerine yer verdi.
Başkan Kepez’den kadınlara övgü dolu sözler
İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, ilçedeki kadınları makamında kabul ederek onlara övgü dolu sözler sarf etti.
İnhisar’da yaşayan üretici kadınlar İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez’i makamında ziyaret etti. Kadınlara övgü dolu sözler sarf eden Başkan Kepez, "Hayatımızın vazgeçilmezleri olan kadınlarımızın değerini her gün bilmek ve hatırlamak hem insani hem de dini görevimizdir. Cenneti ayaklarının altına seren Rabbimiz, kadınlarımıza en önemli unvanı ‘Anne’ olarak vermiştir. Bir gün değil her gün kadınlar günü olması temennisiyle” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.