İBT WEB

Başkan Kılıç, halkın sorunlarını dinledi yapılacakları anlattı

Genel 15.08.2020 - 06:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3024+ kez okundu.
 

Başkan Kılıç, halkın sorunlarını dinledi yapılacakları anlattı

DÜZCE (İHA) –Düzce’nin Beyköy beldesine 2018 yılında bağlanan Değirmenbaşı Mahallesi’nde sıkıntılar artınca Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, halkın sorunlarını dinleyerek mahallede yapılacak yatırımları sakinlere anlattı. Halk oylaması ile 16 Aralık 2018’de Beyköy’e bağlanan Değirmenbaşı Mahallesi’nde sıkıntılar artınca, Mahalle muhtarı Cemil Çebi, Belediye Başkanı Osman Kılıç ile toplantı organize etti. Mahalle sakinleri ile yapılan toplantıda Başkan Kılıç, halkın sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Kılıç daha sonra mahallede yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgilendirmelerde de bulundu.
DÜZCE (İHA) –Düzce’nin Beyköy beldesine 2018 yılında bağlanan Değirmenbaşı Mahallesi’nde sıkıntılar artınca Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, halkın sorunlarını dinleyerek mahallede yapılacak yatırımları sakinlere anlattı.
Halk oylaması ile 16 Aralık 2018’de Beyköy’e bağlanan Değirmenbaşı Mahallesi’nde sıkıntılar artınca, Mahalle muhtarı Cemil Çebi, Belediye Başkanı Osman Kılıç ile toplantı organize etti. Mahalle sakinleri ile yapılan toplantıda Başkan Kılıç, halkın sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Kılıç daha sonra mahallede yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgilendirmelerde de bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.