İBT WEB

Başkan Köse: “Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın”

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2022 - 11:25, Güncelleme: 06.07.2022 - 11:20 3764+ kez okundu.
 

Başkan Köse: “Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın”

Başkan Köse: “Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın”

Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, vatandaşlara bayram alışverişini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.Salgın sürecinde ayakta kalma mücadelesi veren yerel esnafların kent ekonomisinin can damarı olduğunu belirten İsa Köse, “Bayram alışverişlerimiz ile esnafımıza destek olalım. Bereketini beraberinde getiren Kurban Bayramı alışverişi ile Amasya’mızın yerel esnafımıza rahat bir nefes aldıralım” diye konuştu.Köse, “Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı’nın Amasya’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine esenlikler getirmesini diliyorum. Halkımızın, esnafımızın bayramını yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Köse: “Bayram alışverişinizi yerel esnaftan yapın”
Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, vatandaşlara bayram alışverişini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.
Salgın sürecinde ayakta kalma mücadelesi veren yerel esnafların kent ekonomisinin can damarı olduğunu belirten İsa Köse, “Bayram alışverişlerimiz ile esnafımıza destek olalım. Bereketini beraberinde getiren Kurban Bayramı alışverişi ile Amasya’mızın yerel esnafımıza rahat bir nefes aldıralım” diye konuştu.
Köse, “Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı’nın Amasya’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine esenlikler getirmesini diliyorum. Halkımızın, esnafımızın bayramını yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.