İBT WEB

Başkan Münir Şahin Türkiye Belediyeler Birliğini ziyaret etti

Genel 10.09.2020 - 08:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3222+ kez okundu.
 

Başkan Münir Şahin Türkiye Belediyeler Birliğini ziyaret etti

Bilecik’in Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Türkiye Belediyeler Birliğini Genel Sekreter Yrd. Ahmet Kazan’ı ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem, Çevre Müdürü Sabri Yılmaz’ın da katıldığı ziyarette Türkiye Belediyeler Birliğini ile destekler ve projeler değerlendirildi. Türkiye Belediyeler Birliğini katkıları ile ilçede ve köylerde daha fazla hizmet için ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Şahin, "İş makinaları sayısını arttırmak konusunda mutabık kaldık. Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya yatırımlarımıza ve projelerimize destekleri için teşekkür ediyorum’ dedi.
Bilecik’in Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Türkiye Belediyeler Birliğini Genel Sekreter Yrd. Ahmet Kazan’ı ziyaret etti.
Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem, Çevre Müdürü Sabri Yılmaz’ın da katıldığı ziyarette Türkiye Belediyeler Birliğini ile destekler ve projeler değerlendirildi. Türkiye Belediyeler Birliğini katkıları ile ilçede ve köylerde daha fazla hizmet için ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Şahin, "İş makinaları sayısını arttırmak konusunda mutabık kaldık. Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya yatırımlarımıza ve projelerimize destekleri için teşekkür ediyorum’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.