İBT WEB

Başkan Özgan’dan Kırsal Mahallelerde Esnaf Ziyareti

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 10.02.2021 - 11:45, Güncelleme: 10.02.2021 - 11:45 3075+ kez okundu.
 

Başkan Özgan’dan Kırsal Mahallelerde Esnaf Ziyareti

Başkan Özgan’dan Kırsal Mahallelerde Esnaf Ziyareti

Başkan Özgan’dan Kırsal Mahallelerde Esnaf Ziyareti Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan Acarmantaş ve Ferhatlı mahallelerinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Başkan Özgan’ın esnaf ziyaretinde Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyerek problemlere çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade etti. Esnafların ekonomik durumlarını sorarak Pandemi dönemi inşallah geçecek ve eski güzel günlere hep beraber döneceğiz diyen Başkan Özgan; “Pandemi sürecinde Ülke olarak zor günlerden geçtik. Tehlike hala geçmiş değil hep beraber kurallara uyalım bu hastalıktan hep beraber kurtulalım. Yeterki vatandaşlarımız sabırlı olsunlar.” dedi. Vatandaşlar ve esnaflar ziyaretleri için başkan Özgan’a teşekkür ettiler.
Başkan Özgan’dan Kırsal Mahallelerde Esnaf Ziyareti


Başkan Özgan’dan Kırsal Mahallelerde Esnaf Ziyareti

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan Acarmantaş ve Ferhatlı mahallelerinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Başkan Özgan’ın esnaf ziyaretinde Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyerek problemlere çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade etti.

Esnafların ekonomik durumlarını sorarak Pandemi dönemi inşallah geçecek ve eski güzel günlere hep beraber döneceğiz diyen Başkan Özgan;

“Pandemi sürecinde Ülke olarak zor günlerden geçtik. Tehlike hala geçmiş değil hep beraber kurallara uyalım bu hastalıktan hep beraber kurtulalım. Yeterki vatandaşlarımız sabırlı olsunlar.”

dedi.

Vatandaşlar ve esnaflar ziyaretleri için başkan Özgan’a teşekkür ettiler.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.