İBT WEB

BAŞKAN ÖZGANDAN ŞEHİT ANNESİNE JEST

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.05.2021 - 16:39, Güncelleme: 10.05.2021 - 16:39 2462+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZGANDAN ŞEHİT ANNESİNE JEST

BAŞKAN ÖZGANDAN ŞEHİT ANNESİNE JEST

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatı ile  Hamam Mahallesi Mezarlığında bulunan Şehit Şefik Uçak'ın mezarına büyük Türk Bayrağı dikildi. 1996 Hakkari Yüksekova’da mayın patlaması sonucu şehit olan Şefik Uçak'ın Annesi Necile Uçak'ın Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'dan isteği üzerine Başkan Özgan'ın  talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Anneler günü arifesinde Şehit Şefik Uçak'ın mezarına büyük Türk bayrağı dikimi yapıldı. Şehit Annesi Necile Uçak, "Belediye Başkanımız Kazım Özgan'a çok teşekkür ederiz. Allah'ım başımızdan eksik etmesin. Seçimlerde ziyaretime gelmişti. Kendisinden evladımın mezarına bir bayrak istemiştik, Bugünde bunu gerçekleştirdi. Daha ne isteyebilirim anneler günün arifesinde bayrağımız dikildi. Bana en büyük anneler günü hediyesi oldu. Başkanımız Kazım Özgan'dan binlerce Allah razı olsun. Ölünceye kadar yanındayım ve duacıyım" dedi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Şehidimiz Şefik Uçak’ın kabrine bayrak direği dikerek göndere bayrağımızı çektik. Şehidimizin annesi Necile Uçak teyzemizin isteğini bu vesileyle yerine getirmek bizim için büyük bir mutluluk oldu. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz" diye konuştu. Başkan Özgan, "Bu vesileyle başta Necile teyzemiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım" diye konuştu.
BAŞKAN ÖZGANDAN ŞEHİT ANNESİNE JEST


Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatı ile  Hamam Mahallesi Mezarlığında bulunan Şehit Şefik Uçak'ın mezarına büyük Türk Bayrağı dikildi.

1996 Hakkari Yüksekova’da mayın patlaması sonucu şehit olan Şefik Uçak'ın Annesi Necile Uçak'ın Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'dan isteği üzerine Başkan Özgan'ın  talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Anneler günü arifesinde Şehit Şefik Uçak'ın mezarına büyük Türk bayrağı dikimi yapıldı.

Şehit Annesi Necile Uçak, "Belediye Başkanımız Kazım Özgan'a çok teşekkür ederiz. Allah'ım başımızdan eksik etmesin. Seçimlerde ziyaretime gelmişti. Kendisinden evladımın mezarına bir bayrak istemiştik, Bugünde bunu gerçekleştirdi. Daha ne isteyebilirim anneler günün arifesinde bayrağımız dikildi. Bana en büyük anneler günü hediyesi oldu. Başkanımız Kazım Özgan'dan binlerce Allah razı olsun. Ölünceye kadar yanındayım ve duacıyım" dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Şehidimiz Şefik Uçak’ın kabrine bayrak direği dikerek göndere bayrağımızı çektik. Şehidimizin annesi Necile Uçak teyzemizin isteğini bu vesileyle yerine getirmek bizim için büyük bir mutluluk oldu. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Özgan, "Bu vesileyle başta Necile teyzemiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım" diye konuştu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.