İBT WEB

Başkan Özkan, zabıtaları unutmadı

Genel 07.09.2020 - 08:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4052+ kez okundu.
 

Başkan Özkan, zabıtaları unutmadı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Zabıta Haftası münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Belediye hizmet binasında amir ve zabıtalarla bir araya gelen Başkan Ali Özkan, zabıtaların yaptıkları işin ciddi sorumlulukları olduğunun altını çizerek, teşkilata kolaylıklar diledi. Özkan, “Kamu düzeninin sağlanmasında büyük rolü olan zabıtalarımız, bizler için çok mühim. Vatandaşın sağlıklı gıdalar tüketmesi, güvenle alışveriş yapması, çevre kirliliğinin önlenmesi, hatta koronavirüs mücadelesinde önemli sorumlulukları üstlenen mesai arkadaşlarımıza bu vesileyle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Zabıta Haftası münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.
Belediye hizmet binasında amir ve zabıtalarla bir araya gelen Başkan Ali Özkan, zabıtaların yaptıkları işin ciddi sorumlulukları olduğunun altını çizerek, teşkilata kolaylıklar diledi. Özkan, “Kamu düzeninin sağlanmasında büyük rolü olan zabıtalarımız, bizler için çok mühim. Vatandaşın sağlıklı gıdalar tüketmesi, güvenle alışveriş yapması, çevre kirliliğinin önlenmesi, hatta koronavirüs mücadelesinde önemli sorumlulukları üstlenen mesai arkadaşlarımıza bu vesileyle teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.