İBT WEB

Başkan Şahin minik öğrencilerle buluştu

15.06.2020 - 15:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2480+ kez okundu.
 

Başkan Şahin minik öğrencilerle buluştu

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte eğitim veren özel bir anaokulu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Bilecik’te esnaf, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlarla belirli dönemlerde bir araya gelen Başkan Şahin, bu kez kentte eğitim veren özel bir anaokulu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Okuldaki öğrencileri sınıflarında gezen Başkan Şahin, öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.Bilecik Belediyesi olarak eğitime ve çocuklara her zaman önem verdiklerini hatırlatan Başkan Şahin, eğitim ve öğrencilere yapılan yatırımın en büyük ve önemli yatırım olduğunu kaydetti.
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte eğitim veren özel bir anaokulu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.
Bilecik’te esnaf, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlarla belirli dönemlerde bir araya gelen Başkan Şahin, bu kez kentte eğitim veren özel bir anaokulu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Okuldaki öğrencileri sınıflarında gezen Başkan Şahin, öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.Bilecik Belediyesi olarak eğitime ve çocuklara her zaman önem verdiklerini hatırlatan Başkan Şahin, eğitim ve öğrencilere yapılan yatırımın en büyük ve önemli yatırım olduğunu kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.