İBT WEB

Başkan Saklı’dan Mehmetçik’e ziyaret

Genel 09.07.2020 - 13:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3057+ kez okundu.
 

Başkan Saklı’dan Mehmetçik’e ziyaret

Hakkari’nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Şapatan Karakolundaki askerlerle bir araya geldi. Karakola gelişinde askerler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Saklı, onlarla çay içip sohbet etti. Askerlerle hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Saklı, "Vatani görevini yapan, ülke ve memleketimizin can, mal ve huzur güvenliğini sağlayan askerlerimizi moral ziyaretinde bulunduk. Gecesini gündüzüne katan, bizlerin refahı ve huzuru için vatanın her karış toprağında görevini icra eden tüm güvenlik güçlerimize, emniyet teşkilatımıza, güvenlik korucularımıza şükranlarımı sunuyorum. İlçemizin Şapatan Karakolunda görevlerini icra eden güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledik” dedi.
Hakkari’nin Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Şapatan Karakolundaki askerlerle bir araya geldi.
Karakola gelişinde askerler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Saklı, onlarla çay içip sohbet etti. Askerlerle hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Saklı, "Vatani görevini yapan, ülke ve memleketimizin can, mal ve huzur güvenliğini sağlayan askerlerimizi moral ziyaretinde bulunduk. Gecesini gündüzüne katan, bizlerin refahı ve huzuru için vatanın her karış toprağında görevini icra eden tüm güvenlik güçlerimize, emniyet teşkilatımıza, güvenlik korucularımıza şükranlarımı sunuyorum. İlçemizin Şapatan Karakolunda görevlerini icra eden güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.