İBT WEB

Başkan Soykan tedbirler konusunda esnafa uyarılarda bulundu

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2021 - 16:06, Güncelleme: 03.03.2021 - 16:06 2650+ kez okundu.
 

Başkan Soykan tedbirler konusunda esnafa uyarılarda bulundu

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçedeki kapalı pazar yerindeki esnafla bir araya gelerek maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu.Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, başkan yardımcıları ve zabıta ekipleri ile beraber ilçedeki kapalı pazar yerinde esnafla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Bakan Soykan, ‘sağlık için hepimiz için’ sloganıyla maske, mesafe ve temizlik kurallarına büyük bir dikkatle uyulması ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Halk sağlığı için geren her şeyi yapacaklarını belirten Başkan Soykan, “Halkımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Pazar yerlerindeki girişlerin kontrol altına aldık. Hijyen kurallarına uyarsak ve temastan uzak durursak, bu hastalık konusunda hem kendimizi hem de çevremizi korumuş oluruz” dedi.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçedeki kapalı pazar yerindeki esnafla bir araya gelerek maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, başkan yardımcıları ve zabıta ekipleri ile beraber ilçedeki kapalı pazar yerinde esnafla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Bakan Soykan, ‘sağlık için hepimiz için’ sloganıyla maske, mesafe ve temizlik kurallarına büyük bir dikkatle uyulması ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Halk sağlığı için geren her şeyi yapacaklarını belirten Başkan Soykan, “Halkımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Pazar yerlerindeki girişlerin kontrol altına aldık. Hijyen kurallarına uyarsak ve temastan uzak durursak, bu hastalık konusunda hem kendimizi hem de çevremizi korumuş oluruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.