İBT WEB

Başkan V. Subaşı hasat sezonu mevlidine katıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 10:40, Güncelleme: 13.12.2022 - 10:28 801+ kez okundu.
 

Başkan V. Subaşı hasat sezonu mevlidine katıldı

Başkan V. Subaşı hasat sezonu mevlidine katıldı

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Kızıldamlar Köyü’nde hasat sezonunun bitişi için gerçekleştirilen mevlit programına katıldı.Köylülerle bir araya gelen Başkan V. Subaşı, köy sakinleri ile sohbet etti, hasat sezonunun bereketli ve kazançlı olması temennisini iletti. Köy Muhtarı Metin Gezen’in talep ve görüşlerini de alan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Kızıldamlar Köyü’ndeki hasat sezonunun bitişi için gerçekleştirilen mevlide katıldık. Tüm çiftçilerimizin, bolluk ve bereket içinde emeklerinin karşılığını almasını, ülkemize ve kendi ekonomilerine katkı sağlamalarını diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.Muhtar Metin Gezen ve köylüler de Başkan V. Subaşı’ya ziyaretleri için teşekkür etti.
Başkan V. Subaşı hasat sezonu mevlidine katıldı
Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Kızıldamlar Köyü’nde hasat sezonunun bitişi için gerçekleştirilen mevlit programına katıldı.
Köylülerle bir araya gelen Başkan V. Subaşı, köy sakinleri ile sohbet etti, hasat sezonunun bereketli ve kazançlı olması temennisini iletti. Köy Muhtarı Metin Gezen’in talep ve görüşlerini de alan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Kızıldamlar Köyü’ndeki hasat sezonunun bitişi için gerçekleştirilen mevlide katıldık. Tüm çiftçilerimizin, bolluk ve bereket içinde emeklerinin karşılığını almasını, ülkemize ve kendi ekonomilerine katkı sağlamalarını diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Muhtar Metin Gezen ve köylüler de Başkan V. Subaşı’ya ziyaretleri için teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.