İBT WEB

Başkan yardımcısı gençlik çalıştayına katıldı

Genel 01.10.2020 - 10:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2349+ kez okundu.
 

Başkan yardımcısı gençlik çalıştayına katıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetimlerde Gençlik Modellemesi programına katıldı. Gençlerin yerel yönetimlerde yer alması ve yerel yönetimlerin gençlerle ilgili çalışmaları ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı tarafından Ankara’da program düzenledi. Yerel yöneticilerin katıldığı etkinliğe Düzce Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer katılım sağladı. Ankara’da düzenlenen programda gençlerle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgi sahibi olan Tuncer, programdan aldığı fikirleri Düzce’de uygulamaya konulması için çalışmalar yapacak.
DÜZCE (İHA) – Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetimlerde Gençlik Modellemesi programına katıldı.
Gençlerin yerel yönetimlerde yer alması ve yerel yönetimlerin gençlerle ilgili çalışmaları ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı tarafından Ankara’da program düzenledi. Yerel yöneticilerin katıldığı etkinliğe Düzce Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer katılım sağladı. Ankara’da düzenlenen programda gençlerle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgi sahibi olan Tuncer, programdan aldığı fikirleri Düzce’de uygulamaya konulması için çalışmalar yapacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.